Diensten

App van A tot Z

Een app begint met een idee, een idee om mensen met elkaar in contact te brengen, een idee om een alledaags probleem makkelijker te maken, een idee om een bedrijfsproces te verbeteren, noem maar op.

Het idee vertalen we in een concreet plan voor een app, bijvoorbeeld door met u het idee verder uit te werken, uw bedrijfsproces te analyseren en behoeftes in kaart te brengen.

Wanneer goed duidelijk is wat de app gaat doen kan bepaald worden hoe dit technisch het beste kan worden ingevuld. Vervolgens kan de app daadwerkelijk gebouwd worden.

Natuurlijk is de wereld volop in beweging en komen we voortdurend tot nieuwe inzichten. Hoe goed we vooraf ook nadenken, we kunnen niet alles voorzien. Daarom wordt tijdens de bouw van uw app regelmatig de stand van zaken gedemonstreerd en geƫvalueerd en indien nodig bijgestuurd.

Het hele proces van A to Z maakt iSnapp zo makkelijk mogelijk voor u. Waar het inhoudelijk van belang is wordt u betrokken, ondertussen achter de schermen wordt hard gewerkt aan de bouw van uw app.

Onderhoud en ondersteuning

Nadat de app gerealiseerd is houdt iSnapp natuurlijk niet op. De wereld staat nog steeds niet stil, behoeften en inzichten blijven veranderen. Dit kan er toe leiden dat er een update van de app gemaakt moet worden zodat deze goed zijn rol kan blijven vervullen. Komt u bij het gebruik van de app met vragen te zitten ook dan kunt u natuurlijk terecht voor support. Kortom het is voor iSnapp belangrijk dat de app niet alleen bij oplevering doet wat u verwacht maar ook dat u hierop in de toekomst kunt vertrouwen.